Obrázek k článku Fanynka zlila Cardi B, rapperka se bránila mikrofonem. Bizarní případ řeší policie
| Petra Divoká | Foto: Atlantic Records

Fanynka zlila Cardi B, rapperka se bránila mikrofonem. Bizarní případ řeší policie

Prudká reakce americké rapperky, kterou zkropil nápoj hozený z publika během koncertu, nezůstala bez odezvy. Žena, kterou zasáhl hněv Cardi B v podobě letícího mikrofonu, ohlásila incident na policii.

Časopis Rolling Stone u losangeleské policie ověřil, že došlo k nahlášení události, při které dotyčnou zasáhl předmět hozený z pódia. Policie neuvedla žádné jméno, ale místo odpovídá sobotnímu koncertu Cardi B. Policie ve věci nevzala nikoho do vazby, ani neučinila další opatření. Zástupci Cardi B na žádost magazínu o vyjádření nereagovali.

Jak zachycuje nyní již virální video, zpěvačka mrštila mikrofon do publika poté, co ji někdo během písně Bodak Yellow polil svým nápojem. Žena, kterou rapperka následně údajně zasáhla mikrofonem, ovšem není osobou, která po ní hodila drink. „Jsem pohmožděná a bolí to,“ uvedla na TikToku fanynka, ovšem Rolling Stones upozorňuje, že není jisté, že se jedná o stejnou osobu, která událost hlásila na policii.

Je to další ze série letošních nepříjemných incidentů, během kterých se fanoušci nezdráhají házet po vystupujících leccos od sýru, přes obří podprsenky, po telefony či boty. „Na koncertu Pink jeden z fanoušků vhodil na stage pytel s lidským popelem, jiný zase zpěvačku obdaroval obřím kolem sýra brie. Lil Nas X to málem schytal sexuální pomůckou, Bebe Rexha dostala mobilem ránu přímo do obličeje a musela do nemocnice, Harryho Stylese trefila sladkost do oka,“ psali jsme v glose k otravnému trendu letošního léta. Zatím se však umělci zdrželi jiných než verbálních reakcí, nikdo nereagoval tak prudce jako Cardi B.