Obrázek k článku Beyoncé se pokusila „zbořit internet.“ Nové album oznámila během Super Bowlu
| Šárka Hellerová | Foto: Mason Poole

Beyoncé se pokusila „zbořit internet.“ Nové album oznámila během Super Bowlu

„Říkala jsem vám, že Renaissance ještě neskočila,“ upozornila zpěvačka svět v reklamních spotech vysílaných v průběhu Super Bowlu a potvrdila, že na úspěšnou desku naváže dalším dílem.

Singly 16 Carriages a Texas Hold ‘Em potvrzují, že zpěvačka na desce Renaissance Act II, jež vyjde 29. března, tíhne ke country.

Beyoncé vyhrála Super Bowl, aniž by musela uběhnout jediný yard, glosovala některá média způsob, jakým zpěvačka představila světu své nové album. Večer, který je tradičně propojen s hudebním světem díky své halftime show, kterou měl letos na starost Usher, využila Beyoncé k vydání dvou nových písní. Zatímco sama s manželem a dcerami sledovala zápas amerického fotbalu, prostřednictvím série reklamních videí na jistou komunikační společnost informovala diváky, že na konci března vyjde její nové album.

V reklaním spotu se různými způsoby, mimo jiné hrou na saxofon, kandidováním na prezidentku i zpěvem ve stavu beztíže, snažila „zbořit internet“ - přetížením dotyčné komunikační sítě. „Ok, už jsou připravení, vypusťte novou hudbu,“ prohlásila v závěru svých marných pokusů, načež se na stremovacích službách objevily dvě nové písně. Ani ty internet sice „nezbořily“ zcela, ale zpěvačce se jistě podařilo velmi dobře upoutat pozornost k jejich vydání.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Beyoncé (@beyonce)

Nové album bude pokračováním projektu Rennaisance. Poté, co v roce 2022 vydala jeho první část, informovala Beyoncé fanoušky, že bude mít dvě pokračování. S ním nyní přichází po úspěšném světovém turné a vydání dokumentárního filmu, který koncerty dokumentuje.

Album Rennaisance zpěvačce loni přineslo její 32. cenu Grammy. Jay-Z se na letošním ceremoniálu během své děkovné řeči při přebírání ceny Dr. Dre Global Impact Award pozastavil nad tím, že jeho žena, držitelka rekordního množství nominací na Grammy, ani jednou nevyhrála kategorii album roku.