Obrázek k článku Bruno Ferrari: Žabí prostitutka, siderické kyvadélko, sex, Horák a disco krocan
| Honza Vedral | Foto: Roman Dietrich

Bruno Ferrari: Žabí prostitutka, siderické kyvadélko, sex, Horák a disco krocan

„Pokud budu mít po plastické operaci lalok, vymyslel jsem novej projekt disko krocan,“ vysvětluje Bruno Ferrari v podcastu Headliner CZ. A dojde i na praktickou ukázku.

Původně jsme se u Samira Hausera doma sešli kvůli nové desce jeho alter ega Bruna Ferrariho. Album Electrofantasex je příjemným hudebním překvapením, mj. i s baskytarou světového hráče Fernanda Saunderse a kytarami Adama Krofiana s The Atavists. Samir v rozhovoru s Honzou Vedralem popisuje, jak a čím při vzniku desky mučil a šikanoval svoje tuzemské spolupracovníky. „To jsou všechno kluci, který potřebujou dostat na zadek,“ shrnuje Bruno.

 

Producent Amák Golden prý dokonce stoprocentně fungoval, teprve až když ho dohnal k slzám. „Smál jsem se mu, že spadnul do varny s perníkem a už je permanentně sjetej.“

V podcastu dojde i na praktickou ukázku použití siderického kyvadélka, kterým Bruno vyhledává muzikanty do kapely. I novou zálibu v taxidermii, díky které má milovník Ferrari ve sbírce myš převlečenou za papeže i vycpanou žabí prostitutku v malinkých podvazcích. „Zkoušel jsem si nad ní vyhonit, ale zklamal jsem. Bohužel, tak daleko ještě nejsem,“ podotýká Bruno Ferrari.  

Zátiší se siderickým kyvadélkem a žábou.

Značná část rozhovoru, jak už název desky napovídá, byla vůbec věnována sexu i problémům, které obnažená ňadra vytváří na sociálních sítích i v myslích řady lidí. „V dnešní době můžeš bejt úchyl, ale nesmíš si ho honit,“ konstatuje Bruno a k dobru přidává historku, jak se mu rozpustila viagra, kterou nosí na krku skrytou ve zlatém koránu. 

Co dělala Zuzana Tvarůžková na homosexuální party? Proč skončil Jakub Horák ve Vanesse? Proč Bruno netouží po dětech? A proč se rozhodl podstoupit plastickou  operaci? To všechno se dozvíte v novém vydání podcastu Headliner CZ, kterým vás jako vždy provede Honza Vedral. 

Podcast Headliner CZ můžete poslouchat na Spotify, Apple Podcasts, Anchor.fm a v dalších servisech.