Obrázek k článku Fanoušci si vymohli reprízu. Ewa Farna zopakuje úspěšnou show v O2 areně
| boi | Foto: Barča Chlebová

Fanoušci si vymohli reprízu. Ewa Farna zopakuje úspěšnou show v O2 areně

Ewa Farna zopakuje svůj narozeninový koncert v největší české hale. Do O2 areny se vrátí 22. 3. 2024 se stejným programem.

„S tím, že bychom přidávali ještě jeden koncert, jsem opravdu nepočítala, dokonce již začala likvidace pódiové scénografie. Obrovské množství zpráv od fanoušků, kteří na mé oslavě třicetin nemohli z různých důvodů být, nesehnali už vstupenky nebo si ji chtějí zopakovat ještě jednou, mě po týdnu po vyprodaném koncertě přesvědčilo o jeho zopakování," uvedla Ewa Farna v tiskové zprávě. "Přistupuju k tomu však s pokorou a taky rovnou dodávám, že tento přidaný koncert bude zároveň poslední šancí zhléhnout toto představení. Hodlám si jej užít stejně jako ten první,“ dodala.
Podoba koncertu by měla být zachována, měnit by se měly jen případné detaily. "Jestli půjde o některého z hostů nebo písní, to zůstane tajemstvím až do začátku březnového vystoupení," píše se v tiskové zprávě.
Ewa Farna se stala nejmladší českou umělkyní, která Oě arenu vyprodala. Na jejím koncertu na místě pracovalo 300 lidí a jen na pódiu se předvedlo na padesát účinkujících. Koncert, který se konal 14.10. získal skvělé recenze. 
"Bylo by jednoduché a zároveň nesmírně laciné používat přídomky, že Ewa Farna působila na svých třicátinách jako „česká Beyoncé“, nebo hledat podobně slepá přirovnání. Žádná totiž nejsou potřeba. Byl to po všech stránkách výborný a pečlivě připravený koncert, který ve všech odstínech dobře vystihnul hlavní hvězdu, která se tím, co umí a co je do toho ochotna vložit, vymyká většině tuzemského mainstreamu. Tohle byla Ewa Farna se vším všudy. A pro český pop to byl opravdu skvělý večer," napsali jsme v recenzi vystoupení, které získalo v hodnocení úctyhodných 92%.