Obrázek k článku Řezník zprzní česká kina. Jeho komedie bude plná frustrace a masturbace
| boi | Foto: Bontonfilm

Řezník zprzní česká kina. Jeho komedie bude plná frustrace a masturbace

Snímek Párty Hárder vstoupí do kin na konci června. Na pokračování komedie, která si na Youtube získala kultovní pověst, vybral rapper od fanoušků přes milion korun.

Komedie Párty Hárder bude podle autorů „Nejstrašnější mejdan v historii filmu“. „Snad nám to kina vezmou,“ říká Marty Pohl aka Řezník, který je pod snímkem podepsaný jako režisér.

Komedie bude pokračováním jeho nekorektního internetového snímku Párty Hárd, ve kterém se tři středoškoláci snaží zorganizovat večírek, na němž by rádi přišli o panictví. Snímek, který měl premiéru před dvěma lety, si získal u Řezníkových fanoušků kultovní status a Pohlovi se na něj podařilo vybrat v crowdfundingu jeden a čtvrt milionu korun.

Základní téma bude mít pokračování stejné. Parta kamarádů známých z prvního dílu se tentokrát bude snažit rozšířit své sexuální zkušenosti na „Ibize východu“, jak autoři označují Mácháč, který je podle nich „legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu.“

„Pro Párty Hárder počítáme s větší výpravou i štábem, máme více herců, rekvizit a lokací, plánujeme použít i speciální efekty, pár davových scén a animovanou pasáž. Pořád to ale bude velká jízda plná černého humoru, frustrace, masturbace a konzumace všeho možného,“ říká Řezník o snímku, který se natáčel loni v létě a ponese podtitul Summer Massacre. 

Podle prvního traileru, jehož zveřejnění Řezník naplánoval stylově na Valentýna, se zdá, že ať už film dopadne jakkoliv, na velkém plátně coby tvůrce určitě neplánuje vyměknout.