Obrázek k článku Massive Attack ruší koncert v Praze kvůli vážné nemoci
| boi | Foto: Live Nation

Massive Attack ruší koncert v Praze kvůli vážné nemoci

Pražský koncert plánovaný na 27.6. do haly O2 Universum nakonec nebude. Britské legendy triphopu zrušily celé evropské turné.

„Člen skupiny Massive Attack se již několik měsíců potýká s vážnou nemocí,“ uvedla jako důvod zrušení turné kapela na svém Instagramu. „S potěšením můžeme oznámit, že se nyní zotavuje. 
Tento proces je sice pozitivní, ale zároveň náročný a pokračuje, což bohužel znamená, že Massive Attack v současné době nejsou schopni naplnit koncertní vystoupení naplánovaná na květen, červen a červenec 2022.“

Společnost Live Nation, která pražský koncert pořádá, bude vstupenky vracet v místě zakoupení. „Objednávky zaplacené online budou refundovány automaticky,“ doplnil mluvčí společnosti Ondřej Pojzl. 

Massive Attack připojili i omluvu fanouškům, kteří se na koncerty těšili. „Kapela hluboce lituje všech způsobených nepříjemností a zklamání - zejména fanouškům kapely, se kterými je vždycky čest spolupracovat, a našemu produkčnímu týmu, který kvůli jiným globálním událostem musel už tak dlouho čekat na to, co dělá tak dobře. Děkujeme vám za trpělivost a podporu. Již brzy se vrátíme,“ slíbili na závěr prohlášení Massive Attack. 

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Massive Attack (@massiveattackofficial)