Obrázek k článku Britney Spears pozvali do Kongresu USA, aby se podělila o svůj příběh
| Michael Švarc | Foto: Randee St. Nicholas

Britney Spears pozvali do Kongresu USA, aby se podělila o svůj příběh

Spor Britney Spears s jejím otcem o opatrovnictví rezonuje i ve vysoké politice. Dva kongresmani napsali zpěvačce dopis, v němž jí k soudní výhře pogratulovali a pozvali ji, aby se o svůj příběh podělila.

„Obdržela jsem před měsícem tento dopis. Pozvánka k tomu, abych sdílela svůj příběh. Zalichotilo mi to, ale v té době jsem ještě nebyla ve stádiu uzdravování, teď jsem. Jsem vděčná, že byl můj příběh uznán,“ okomentovala ve středu zpěvačka na svém Instagramu dopis.

V něm jí demokratičtí kongresmani Charlie Crist, mimochodem bývalý guvernér Floridy, a Eric Swalwell přejí k vítězství a tvrdí, že celý spor detailně sledovali. Poděkovali také za to, že byla problematika opatrovnictví vynesena na světlo.

„Nakonec bychom vás a vašeho poradce rádi pozvali k osobnímu setkání v Kongresu, abyste vlastními slovy popsala, jak jste dosáhla spravedlnosti,“ píše se v dopisu.

Kongresmani dodali, že zpěvačka rozhodně nemusí se setkáním souhlasit, mají však za to, že by její zkušenosti mohly dodat odvahu lidem v podobné situaci. A jak se zdá z tónu, s jakým Britney Spears o dopisu své fanoušky informovala, je setkání nakloněna a touží ho uskutečnit. „Není nic horšího, než když vám vlastní rodina dělá to, co se stalo mě,“ uvedla zpěvačka.

Britney Spears vyhrála spor o opatrovnictví po dlouhých soudních tahanicích. „Nejlepší den mého života,“ komentovala v listopadu verdikt soudu. Její otec už tak nemá moc nad jejím majetkem ani její osobou.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Britney Spears (@britneyspears)