Obrázek k článku Hra v kostky skončila smrtí. Amerického rappera z Migos oplakává i Beyoncé
| Petra Divoká | Foto: Profimedia

Hra v kostky skončila smrtí. Amerického rappera z Migos oplakává i Beyoncé

Osmadvacetiletý americký rapper byl zastřelen v Houstonu v úterý 1. listopadu. Takeoff, vlastním jménem Kirshnik Khari Ball, zemřel na soukromém večírku, jehož se zúčastnily čtyři desítky lidí.

Na místě byl i kolega z kapely a rapperův strýc Quavo. Dva dny po Ballově smrti stále není zcela jasné, co se v herně 810 Billiards & Bowling odehrálo. Houstonská policie ve středu potvrdila, že hudebník podlehl střelným zraněním.

Během tiskové konference policie požádala svědky události, aby jí pomohli rozkrýt, co se událo – dosud nebyl zadržen žádný podezřelý, informuje CNN. Mnoho přítomných po tragédii, které údajně předcházela hra v kostky a hádka, z místa uteklo. Dva další lidé utrpěli lehká zranění.

Zatímco policie pátrá, kolegové i fanoušci pokračují v uctívání památky mladého rappera – Beyoncé například na úvodní stránce svých webových stránek zveřejnila jeho fotku s textem „Rest in power“. 50 Cent mu zase věnoval vzpomínku během svého koncertu ve Finsku. Drake zveřejnil fotku ze společného vystoupení. 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený champagnepapi (@champagnepapi)

Trio Migos, které Takeoff založil v roce 2009 se svým strýcem a bratrancem s pseudonymem Offset, proslavily hity jako Versace či Bad and Boujee. Úspěchu singlu Versace pomohl svým remixem Drake. Letos se trojice po neshodách s Offsetem rozpadla a v posledních měsících Takeoff vydával singly pouze ve spolupráci s Quavem. Skladba s názvem Messy vyšla teprv v pondělí.